Προπονητική Ομάδα

Υπεύθυνος Τμημάτων Ακαδημίας κ.  Τσουμπράκος  Γεώργιο τηλ 6981 331231 απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με εξειδίκευση στην αντισφαίριση. Ο Προπονητής παρευρίσκεται   κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο απόγευμα και ώρα 6-8μμ στις εγκαταστάσεις αντισφαίρισης στο αθλητικό κέντρο Αγ. Νικολάου για οποιαδήποτε πληροφορία.

 

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Μεσσήνης , συνεχίζοντας την πολύχρονη εμπειρία του στο χώρο του τένις προσφέρει και το 2018, μαθήματα αντισφαίρισης υψηλού επιπέδου σε ολιγάριθμα γκρουπ.

Η Διεύθυνση της Ακαδημίας μας θα πλαισιωθεί φέτος και με την παρουσία του Γιώργου Σταυριανέα, του καλαματιανού αθλητή με πανελλήνιες διακρίσεις, ώστε με την εμπειρία του στο χώρο, ευελπιστούμε να δοθεί το κίνητρο και το όραμα για μεγάλες επιτυχίες.

Στο σχεδιασμό μας δεν θα υπάρχουν μόνο ρακέτες, αλλά και ποιοτική εκμάθηση, μεθοδολογία και υποστήριξη καθώς ο προπονητής θα βρίσκεται πάντα δίπλα στις ανάγκες του κάθε αθλητή. Η  ακαδημίας μας εκτός από την προώθηση του τένις αλλά και του αθλητισμού γενικότερα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη διδασκαλία αξιών όπως ο σεβασμός και η τήρηση των κανόνων του αθλήματος, η κοινωνική και προσωπική ανάπτυξη κάθε νεαρού αθλούμενου.

 

 

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

mnwall-separator
Ολοκληρώθηκαν επιτυχώς τον Αυγουστο του 2019 οι εργασίες…

ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Νο 2

mnwall-separator
Με τη γραμμογράφηση του αγωνιστικού χώρου, που θα…

ΧΟΡΗΓΙΑ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ

mnwall-separator
Το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και τα μέλη του…