ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Ολοκληρώθηκαν επιτυχώς τον Αυγουστο του 2019 οι εργασίες ανακαίνισης των αθλητικών δαπέδων και ηλεκτροφωτισμού και στα τρία (3) γήπεδα αντισφαίρισης, στο αθλητικό κέντρο Αγίου Νικολάου, μετά από επίπονες προσπάθειες των τελευταίων πέντε (5) μηνών, όλων των μελών του Ομίλου μας. Οι υφιστάμενοι πεπαλαιωμένοι ακρυλικοί τάπητες ήταν σε κακή κατάσταση, αποσαθρωμένοι και ελλόχευε κινδύνους για την ασφάλεια των αθλητών, με αποτέλεσμα τα περισσότερα γήπεδα να ήταν ακατάλληλα για χρήση τα τελευταία χρόνια, ενώ οι υπάρχοντες ενεργοβόροι προβολείς παλαιάς τεχνολογίας που δεν παρείχαν τον απαιτούμενο φωτισμό, αντικαταστάθηκαν όλοι, με φωτιστικά σώματα νέα τεχνολογίας LED, εξοικονόμησης ενέργειας.

Τα μέλη, εκτός από την οικονομική ενίσχυση βοήθησαν επιπλέον ο καθένας με τις γνώσεις και τις δεξιότητες του, στην εκτέλεση των εργασιών ώστε το έργο να αποπερατωθεί σύντομα με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στα δάπεδα αθλοπαιδιών εφαρμόστηκε σύστημα ελαστικής ακρυλικής βαφής τύπου Cushion, με υπόστρωμα από ασφαλτικό γαλάκτωμα, κόκκους καουτσούκ μικρής κοκκομετρίας, χαλαζιακη άμμο και ρητίνη πρόσφυσης, συνολικού μέσου πάχους 4-5mm. Επίσης, πριν την έναρξη των εργασιών μετακινήθηκαν σε νέα σωστή θέση οι ορθοστάτες του φιλέ για οριοθέτηση του αγωνιστικού χώρου σύμφωνα με τους διεθνής κανόνες, λόγω λάθους αρχικής τοποθέτησης αυτών, ενώ για το κλείσιμο λακκουβών, φθορών και ρύσεων του υπάρχοντος ασφαλτικού δαπέδου, χρησιμοποιήθηκαν κατάλληλα ασφαλτικά υλικά ανάλογης κοκκομετρίας (ψηφίδα , άμμος κλπ).

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου Αντισφαίρισης Μεσσήνης που κάλυψε όλες τις δαπάνες εργασιών και προμήθειας των απαιτούμενων υλικών, ευχαριστεί όλα τα μέλη του, του γονείς των μικρών αθλητών της ακαδημίας, καθώς και όλους τους φίλους και χορηγούς για τη οικονομική ενίσχυση υλοποίησης των έργων αναβάθμισης. Η συμμετοχή σε αυτές τις δύσκολες μέρες, μας γεμίζει ελπίδα και μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο για ένα καλύτερο αύριο για τον σύλλογό μας και ιδίως των νέων του τόπου μας.

 

https://www.youtube.com/watch?v=gVdO258bvKY

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

mnwall-separator
Ολοκληρώθηκαν επιτυχώς τον Αυγουστο του 2019 οι εργασίες…

ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Νο 2

mnwall-separator
Με τη γραμμογράφηση του αγωνιστικού χώρου, που θα…

ΧΟΡΗΓΙΑ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ

mnwall-separator
Το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και τα μέλη του…