ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ MESSINITENNIS OPEN 16 - 31 ΑΥΓ 19

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, στα ανακαινισμένα γήπεδα αντισφαίρισης στο αθλητικό κέντρο Αγίου Νικολάου, το 11ο messinitennis open summer 2019 με τους τελικούς στα διπλά μικτά και 3η κατηγορία Ανδρών. Την Κυριακή 1 Σεπτέμβρη είχαν προηγηθεί οι τελικοί στις κατηγορίες Ανδρών (1η - 2η κατηγορία) και Γυναικών 1η κατηγορία.

Μεγάλος νικητής στην 1η κατηγορία ανδρών ο Contant Sylvain Yvan ο οποίος μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι 3 ωρών κέρδισε τον Αλεξανδρο Διονυσόπουλο της ΑΕΚ Τρίπολης στο 3ο set με 4-6,6-4,7-5.

Στην 1η κατηγορία γυναικών, νικήτρια η Χριστίνα Εξηνταβελώνη που νίκησε τη Σταυρούλα Ανδριανοπούλου με 6-2/6-4.

Στον τελικό της 2ης κατηγορίας ανδρών την 1η θέση κατέκτησε ο Περικλής Καλοφωλιάς που επικράτησε του Γιώργου Κουλιερη με 6-2/6-3 set.

Την 1η θέση στα διπλά μικτά κατέκτησε το ζευγάρι Θύμιος Σπανός/Εξηνταβελωνη Χριστίνα που κέρδισε με 6_2/6_1 set τους Ανδριανόπουλου Σταυρούλα/Καρνουσκο Γιώργο.

Το χρυσό μετάλλιο στην 3η κατηγορία κατέκτησε ο Γιάννης Μπαζιωτης που επιβλήθηκε του Γιώργου Κίσσα με 7_5/6_4 set.

Τέλος της 1η θέση στον τελικό του Σαββάτου 31 Αυγούστου, στην 2η κατηγορία γυναικών κατέκτησε η Κουφου Γεωργία (6-2/6-1 τη Γεωργία Δικαίου)

Όλοι οι αγώνες διεξήχθηκαν  με μεγάλη επιτυχία στα νέα ανακαινισμένα γήπεδα του Αθλητικού Κέντρου Αγίου Νικολάου Μεσσήνης, που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους 60 και πλέον αθλητές και Αθλήτριες που συμμετείχαν στο καθιερωμένο ετήσιο καλοκαιρινό  τουρνουά. Το Δοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας,  ευχαριστεί όλα τα μέλη μας , του γονείς των μικρών αθλητών της ακαδημίας, τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στο τουρνουά, από τη Μεσσήνη, Αθήνα, Τρίπολη , Καλαμάτα καθώς και όλους τους φίλους και χορηγούς για τη οικονομική ενίσχυση υλοποίησης των έργων. Η συμμετοχή σε αυτές τις δύσκολες μέρες, μας γεμίζει ελπίδα και μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο για ένα καλύτερο αύριο για τον σύλλογό μας και ιδίως των νέων του τόπου μας.

Στo συνημμένo αρχείo, όλα τα τελικά αποτελέσματα των αγώνων των κυρίως ταμπλό και της Α' Φάσης των Ομίλων.

Έκθεση εικόνων

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

mnwall-separator
Ολοκληρώθηκαν επιτυχώς τον Αυγουστο του 2019 οι εργασίες…

ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Νο 2

mnwall-separator
Με τη γραμμογράφηση του αγωνιστικού χώρου, που θα…

ΧΟΡΗΓΙΑ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ

mnwall-separator
Το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και τα μέλη του…