ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ MESSINITENNIS OPEN 8 ΙΟΥΝΙΟΥ - 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή 62 αθλητών – αθλητριών από Μεσσηνία, Αρκαδία, Λακωνία σε κατηγορίες επιπέδων Μονού Ανδρών & Γυναικών και 40 αθλητών σε κατηγορίες Διπλού Ανδρών-Μικτά και μετά από έντονη αγωνιστική δράση 26 ημερών ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 3 Ιουλίου το 4ο εαρινό messinitennisopen 2019.

Στην 1η κατηγορία Ανδρών, νικητής ο Toderica ioan, που επιβλήθηκε μετά από ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι του Στάθη Χρήσιμου. Οι φιναλίστ είχαν αποκλείσει στον ημιτελικό τον Κώστα Κωνστάνταρο και Δημήτρη Δουκουμόπουλο. αντίστοιχα.

Στις γυναίκες, στην 1η κατηγορία, την 1η θέση στο τελικό κατέκτησε η καλαματιανή οδοντίατρος Έλενα Δούκα που κέρδισε δύσκολα την Άννα Προδρόμου της Αεκ Τρίπολης 1-6/6-1/7-6. Στο ημιτελικό η νικήτρια είχε αποκλείσει τη Σταυρούλα Ανδριανοπούλου η οποία και κατέκτησε την 3η Θέση.

Στην 2η κατηγορία Ανδρών, νικητής μετά από ένα αρκετά όμορφο και δυνατό παιχνίδι ο Φώτης Φωτεινόπουλος ο οποίος κέρδισε στον τελικό τον Τριπολιτσιώτη Γιάννη Αργυρόπουλο με 6-2/3-6/6-1, 3η θέση ο Σπύρος Χριστόπουλος και Άρης Παπαγιανόπουλος.

Στην 2η κατηγορία Γυναικών, νικήτρια η Μαρία Μπάμπη με 2η την Έφη Κουτσουμπού και 3η την Ιωάννα Πλεμμένου.

Στην 3η κατηγορία Ανδρών, νικητής ο Δημήτρης Μουστάκας ο οποίος κέρδισε στον τελικό τον Γιάννη Δημητρόπουλο από την Τρίπολη με 6_3/6_3. Την 3η θέση κατέλαβαν οι Γιαννέτσος Βασίλης (Μεσσήνη) και Μπαζιώτης Γιάννης (Καλαμάτα).

Διπλά Ανδρών, νικητές το ζευγάρι Arlotta fabrizio/Ζαχαρέας Παναγιώτης που κέρδισαν στον μεγάλο τελικό τους Φωτεινόπουλου Φωτη/Φωτεινόπουλου Παναγιώτη 6-1/7-5. 3η θέση Δρακόπουλος Βασίλης/Περικλής Καλοφωλιάς και Σταυριανέας Πάνος/Ξυθάλης .

Τέλος στη κατηγορία διπλά μικτά, νικητές το ζευγάρι Φώτης Φωτεινόπουλος/Γκερυ Ασένοβα και 2η θέση το ζευγάρι Διονύσης Λαμπρόπουλος / Τόνια Σαρρή.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Μεσσήνης ευχαριστεί όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος στο τουρνουά, από Μεσσήνη, Καλαμάτα, Σπάρτη, Τρίπολη και Μεγαλόπολη και τους χορηγούς που βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων AUTOVISION ΙΚΤΕΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΟΙΝΟΠΟΙΑ ΨΑΡΟΥΛΗΣ & COFFEE HOUSE!!!

Στο συνημμένο αρχείο όλα τα αποτελέσματα των αγώνων!!

Έκθεση εικόνων

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

mnwall-separator
Ολοκληρώθηκαν επιτυχώς τον Αυγουστο του 2019 οι εργασίες…

ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Νο 2

mnwall-separator
Με τη γραμμογράφηση του αγωνιστικού χώρου, που θα…

ΧΟΡΗΓΙΑ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ

mnwall-separator
Το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και τα μέλη του…