+30 6989 685463

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΩΝ 2022

Ημερομηνίες Διεξαγωγής Πρωταθλήματος: 1 Οκτωβρίου – 11 Δεκεμβρίου (11 αγωνιστικές κάθε Σαββατοκύριακο).

Τρόπος Διεξαγωγής :  Τρείς (3) κατηγορίες  μονού Ανδρών ανάλογα με το τενιστικό επίπεδο των αθλητών   &   μια κατηγορία ΜΙΚΤΑ διπλά   (σε ομίλους, όλοι με όλους, 1 παιχνίδι κάθε εβδομάδα, Σάββατο ή Κυριακή όπως δηλωθεί στην αρχική αίτηση) μόνο για τα ενήμερα Μέλη του Συλλόγου.

Δηλώσεις συμμετοχής:  Δηλώσεις συμμετοχής: Έως Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στο www.messinitennis.gr.  Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας Μέγιστος αριθμός αθλητών σε κάθε κατηγορία 13 δεκατρία άτομα (3 ΟΜΙΛΟΙ ΜΟΝΟΥ & 1 ΟΜΙΛΟΣ ΜΙΚΤΟΥ,  11 αγωνιστικές). Aναπληρωματικοί αθλητές δύναται να καταλαμβάνουν θέσεις παικτών που έχουν αποσυρθεί ανάλογα με το επίπεδο τους κατά την κρίση του επιδιαιτητή, σε αυτή την περίπτωση θα συνεχίζουν με την υπάρχουσα βαθμολογία.

  • 1η κατηγορία ΑΝΔΡΩΝ:  ΓΗΠΕΔΟ Νο2, 3 παιχνίδια το Σάββατο & 3 την Κυριακή
  • 2η κατηγορία ΑΝΔΡΩΝ:  ΓΗΠΕΔΟ Νο3, 3 παιχνίδια το Σάββατο & 3 την Κυριακή
  • 3η κατηγορία ΑΝΔΡΩΝ:  ΓΗΠΕΔΟ Νο4, 3 παιχνίδια το Σάββατο & 3 την Κυριακή
  • ΔΙΠΛΑ - ΜΙΚΤΑ:  ΓΗΠΕΔΟ Νο5, 3 παιχνίδια το Σάββατο & 3 την Κυριακή

 

Κανονισμοί Διεξαγωγής:

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα 2 νικηφόρα σετ των 6 game (game 6-6, tiebreak των 7 πόντων)  & Champions-Tiebreak (10p) το 3ο σετ.

Τα μικτά διπλά χωρίς πλεονέκτημα "no-advantage"

Οι ώρες διεξαγωγής των παιχνιδιών θα είναι: Σάββατο – Κυριακή 16:30 – 18:00-19:30

Οι αθλητές να δηλώσουν στην αίτηση τους, την ώρα και την ημέρα που επιθυμούν.

Μετά την αναγγελία των παιχνιδιών στο site του Συλλόγου (κάθε Τρίτη για το επόμενο σκ), καμία αλλαγή δεν θα γίνεται δεκτή, έστω και για σοβαρούς λόγους. Οι αντίπαλοι παίχτες  έχουν το δικαίωμα όμως να καθορίζουν το μεταξύ τους παιχνίδι (κατόπιν κοινής  τους συμφωνίας και συνεννόησης)  αυστηρά μέσα στις 2  επερχόμενες εβδομάδες (Δευτ- Παρασκευή).

Παίκτες που δεν προσέλθουν εντός 15¨ λεπτών από την ώρα αναγγελίας του αγώνα χάνουν το παιχνίδι 6-0 6-0.

Παίκτης που εγκαταλείψει τον αγώνα αναίτια, αποκλείετε από τη συνέχεια του τουρνουά και οι λαχνοί του δεν θα προσμετρηθούν στην κλήρωση για το δώρο. Εξαίρεση αποτελεί η  περίπτωση τραυματισμού  με Ιατρική Γνωμάτευση.

Παίκτης που δεν προσέλθει σε αγώνα πάνω από 2 παιχνίδια για οποιοδήποτε λόγο, αποκλείετε από τη συνέχεια του τουρνουά και οι λαχνοί του δεν θα προσμετρηθούν στην κλήρωση για το δώρο.

Σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών, όλοι οι αγώνες θα ακυρώνονται από το πρωί κάθε ημέρας. Όλες οι αγωνιστικές που θα αναβληθούν θα διεξαχθούν στο τέλος Δεκεμβρίου 17-18 Δεκ και τις ημέρες των χριστουγεννιάτικων διακοπών.

 Για την τελική κατάταξη των Ομίλων σε περίπτωση ισοβαθμίας 2 ή και περισσοτέρων αθλητών, για την κατάταξη, ισχύουν με τη σειρά:

τα μεταξύ τους παιχνίδια, η διαφορά σετ, διαφορά game, και τέλος η κλήρωση.

Δικαιολογητικά και κόστος συμμετοχής: Υπεύθυνη δήλωση ή κάρτα υγείας αθλητή καθώς και 6€/άτομο ανά παιχνίδι και 3€/άτομο ανά παιχνίδι στο μικτό. Για νέα Μέλη ΔΩΡΕΑΝ, εφόσον εξοφλήσουν την εγγραφή τους 20€  και 60€ ετήσια συνδρομή πριν την έναρξη των αγώνων. (υπάρχει και η δυνατότητα 40€ με το1ο sign in & τα υπόλοιπα 40€ με το 6ο sign in.)

Ενημέρωση αγωνιζόμενων: Η ενημέρωση για τις βαθμολογίες και το πρόγραμμα των αγώνων θα γίνεται υποχρεωτικά μόνο από το επίσημο site του Ομίλου www.messinitennis.gr

ΔΩΡΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ: Ένας  τυχερός  με το -η σύντροφό του  για να παρακολουθήσουν το  Internazionali BNL d’Italia 2023.

 Το δώρο περιλαμβάνει 2 αεροπορικά εισιτήρια στη Ρώμη με RYNAIR και χειραποσκευή 10kgr απο Αθήνα (ελ Βενιζέλος).

4 Διανυκτερεύσεις σε bungalows  στο Roma camping in Town 10-14 Μαΐου 2023 (7km από τα γήπεδα με συχνές συγκοινωνίες κόστους 1,5€).

Για κάθε ημέρα Πέμπτη – Παρασκευή - Σάββατο  (2) ημερήσια εισιτήρια αγώνων (campo centrale & grand stand arena) 2ου  & 3ου γύρου.

Μεγάλος τυχερός θα αναδειχθεί, όποιος κατέχει το κουπόνι που θα αντιστοιχεί στους 3 τελευταίους αριθμούς του "μεγάλου λαχνού" από την κλήρωση του ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ τέλος του έτους (2022).

Τα μέλη του ΔΣ που θα αγωνισθούν στο τουρνουά δεν θα λάβουν κουπόνια ούτε θα συμμετάσχουν στην κλήρωση με οποιοδήποτε τρόπο.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ  (μέγιστο 1000 λαχνοί):

ΣΥΛΛΟΓΗ ΛΑΧΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ 30/12/2022   ΣΥΝΟΛΟ ΛΑΧΝΩΝ: 1000

1ος ΤΡΟΠΟΣ: ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ & ΜΙΚΤΑ ΜΕ ΤΟ SIGN IN: 1 ΛΑΧΝΟΣ/ΑΘΛΗΤΗ –ΤΡΙΑ

2ος  ΤΡΟΠΟΣ: ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΙΚΗΤΗ (ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ):

1η ΑΝΔΡΩΝ: 4 ΛΑΧΝΟΙ   2η ΑΝΔΡΩΝ: 2 ΛΑΧΝΟΙ   3η ΑΝΔΡΩΝ: 1 ΛΑΧΝΟΣ    ΜΙΚΤΑ:  2 ΛΑΧΝΟΙ/ΠΑΙΚΤΗ

3ο ΤΡΟΠΟΣ: ΑΔΙΑΘΕΤΟΙ ΛΑΧΝΟΙ/15 ΑΘΛΗΤΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ  ΙΣΟΠΟΣΑ  ΣΤΟΥΣ 3 ΠΡΩΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ,  ΜΟΝΑ/ΔΙΠΛΑ

 

ΕΠΙΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ: Βασίλης Δρακόπουλος  τηλ.  6989 685463 

chef Demetrios Pyliotis

+30 6989 685463

Αθλητικό Κέντρο Αγ. Νικολάου Μεσσήνης

Social Media

Search the website