+30 6989 685463

Με ρεκόρ συμμετοχών 8 αθλητών αθλητριών και με νικήτρια τη Χριστοπούλου στο Πανελλαδικό της Καλαμάτας

Με ρεκόρ συμμετοχών 8 αθλητών αθλητριών και με νικήτρια τη Χριστοπούλου στο Πανελλαδικό της Καλαμάτας!!

Την 1η θέση στα διπλά και την 3η στα μονά κατέκτησε η αθλήτρια του Σ.Α.Μεσσήνης Κρίστυ Χριστοπούλου στο Πανελλαδικό Τουρνουά αντισφαίρισης που διοργανώθηκε στην Καλαμάτα 18-22 Φεβρουαρίου.

Η 11χρονη Μεσσήνια αθλήτρια ανέκαμψε από την ίωση που την είχε ταλαιπωρήσει στο Ενωσιακό Πρωτάθλημα της Πάτρας, όπου είχε κατακτήσει "μόνο" την 2η θέση εγκαταλείποντας τον τελικό για λόγους υγείας, και βρίσκεται πάλι σε ανοδική πορεία κατακτώντας μάλιστα δύο θέσεις "βάθρου" στο πρώτο σημαντικό τουρνουά της χρονιάς!

Τα θετικά αποτελέσματα εκτόξευσαν την αθλήτρια μας στην πρώτη 8δα της Πανελλήνιας κατάταξης για κορίτσια έως και 12 ετών!

Στην ίδια κατηγορία 12ριων, την παρθενική του νίκη σε Πανελλήνιο επίπεδο για το 2022 έκανε ο Γιάννης Κουμερτάς, ο οποίος έφτασε ένα βήμα πριν το κεντρικό ταμπλό των 32 καλύτερων αθλητών.

Ο Νικόλας Μπαζιώτης έπειτα από σκληρή μάχη έχασε στο tie break του τρίτου σετ, ενώ και ο "νεοφωτιστος" στα 12ρια Δημήτρης Πιερρακέας δεν μπόρεσε να περάσει τα προκριματικά.

Η Εβελινα Μπούτρα στάθηκε άτυχη στην κλήρωση καθώς το ηλεκτρονικό σύστημα την έφερε στο πρώτο κιόλας ματς αντιμέτωπη με την συναθλητρια της Κρίστυ Χριστοπούλου και ηττήθηκε στον" εμφύλιο" του γύρου των 32 στο κεντρικό ταμπλό.

Στην κατηγορία έως και 14 ετών ο Γιάννης Λεβεντοπουλος προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να περάσει από την φάση των προκριμματικών, πράγμα που κατάφερε όμως η δίδυμη αδερφή του Αθανασία και η αθλήτρια Αγγελική Βρυώνη. Αμφότερες απόκλείστηκαν στον πρώτο γύρο του κεντρικού ταμπλό έπειτα από πολύ ικανοποιητική παρουσία.

Το Σαββατοκύριακο 26-27 οι αθλητές Κρίστυ Χριστοπούλου, Αθανασία Λεβεντοπουλου, Γιάννης Λεβεντοπουλος και Αγγελική Βρυώνη αγωνίζονται στην Πάτρα σε Ενωσιακό Τουρνουά έως και 14 ετών!

chef Demetrios Pyliotis

+30 6989 685463

Αθλητικό Κέντρο Αγ. Νικολάου Μεσσήνης

Social Media

Search the website