+30 6989 685463

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Μεγάλη διάκριση για το μεσσηνιακό τένις, καθώς η αθλήτρια του Σ.Α.Μεσσήνης, Κρίστυ Χριστοπούλου, κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα αθλητών έως 12 ετών για το Ομαδικό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η Χριστοπούλου θα συμμετέχει στην ομάδα που απαρτίζεται από την αήττητη μέχρι στιγμής σε όλες τις διοργανώσεις Λυδία Παναγιωτίδου (Ο.Α.Θεσσαλονίκης) και την Δανάη Μαργαρίτη (Α.Ο.Α.Ηλιουπολης).

Η ελληνική αποστολή θα διεκδικήσει 21-24 Ιουλίου στην Μπρέσια της Ιταλίας το εισιτήριο για την τελική φάση με αντίπαλες ομάδες την Κροατία, Ιταλία, Βουλγαρία, Ισραήλ, Ολλανδία, Πορτογαλία και Τουρκία.

Η διάκριση αυτή είναι και επιβράβευση για το έργο του προπονητή και τεχνικού Διευθυντή του Συλλόγου Χρήστου Χριστόπουλου, ο οποίος με την προσφορά του καθώς και την σοβαρή επένδυση του στο άθλημα, έχει συνδράμει αποτελεσματικά στην απογείωση της αντισφαίρισης στην Μεσσηνία.

Ερχεται επίσης και σε μια εποχή γενικότερης ανάπτυξης του Συλλόγου, καθώς δημιουργούνται, με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Μεσσήνης, 2 επιπλέον νέα γήπεδα στο αθλητικό κέντρο Αγίου Νικολάου και ανακαινιζονται τα τρία υπάρχοντα, ώστε να έχουν την δυνατότητα ακόμα περισσότερα παιδιά να αθληθούν και να διακριθούν με το Σ.Α.Μεσσήνης.

chef Demetrios Pyliotis

+30 6989 685463

Αθλητικό Κέντρο Αγ. Νικολάου Μεσσήνης

Social Media

Search the website