+30 6989 685463

Προπονητική ομάδα

Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Μεσσήνης με ανανεωμένη και καταξιωμένη προπονητική ομάδα, θα προσφέρει απο τη νέα χρονιά υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις ακαδημίες του για μικρούς και μεγάλους. Δοκιμάστε και εσείς ένα από τα πιο ασφαλή αθλήματα, το τένις, στο αθλητικό κέντρο Αγ. Νικολάου.

Τμήματα για όλες τις ηλικίες και για όλα τα επίπεδα.

Πληροφορίες στο 6948137431.

Συγκεκριμένα, την τεχνική ηγεσία του Σ.Α.Μεσσήνης συνεχίζει και  τη νέα σεζόν ο Χρήστος Χριστόπουλος, ο έμπειρος Ελληνοαυστριακός τεχνικός, σε μία προσπάθεια του συλλόγου να ανεβάσει το επίπεδο των ακαδημιών του. Ο Χρήστος Χριστόπουλος, πρώην αθλητής του ιστορικού Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών, με διακρίσεις στα Πρωταθλήματα Αυστρίας, Ουγγαρίας και Ελλάδας, επέστρεψε στην Ελλάδα το 2006 όπου εργάστηκε στην περίφημη Athens Tennis Academy και το Atlantis Tennis Club, οδηγώντας νεαρούς αθλητές από κατακτήσεις πρωταθλημάτων (1η θέση στο ομαδικό κάτω των 10) μέχρι την επιτυχή υποτροφία σε αμερικάνικα πανεπιστήμια. Παράλληλα συνάπτει συνεργασία με το Professional Tennis Registry, τον μεγαλύτερο οργανισμό προπονητών παγκοσμίως, και στην πορεία γίνεται ο πρώτος Έλληνας προπονητής που εκπαιδεύει και πιστοποιεί για λογαριασμό του PTR Έλληνες και ξένους προπονητές σε Ελλάδα και Κύπρο. Από τους πρώτους που διέκριναν το ταλέντο του Στέφανου Τσιτσιπά, διαμεσολάβησε ώστε ο τότε μόλις 11χρονος αθλητής να κερδίσει χορηγίες ενδυμασίας. Μάλιστα, τον συνόδευσε ο ίδιος στην ξακουστή ακαδημία υψηλών επιδόσεων Academia Sanchez & Casal στην Βαρκελώνη σε διεθνής αγώνες, όπου ο νεαρός Στέφανος πέτυχε τις πρώτες του διακρίσεις σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Ερχόμενος το 2013 στην Μεσσηνία, αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας αυξάνοντας θεαματικά τον αριθμό των αθλούμενων, αλλά και την ποιότητα των υπηρεσιών, οδηγώντας την Καλαμάτα σε αλλεπάλληλες αθλητικές επιτυχίες, όπως συνεχόμενη κατάκτηση και των τριών πρώτων θέσεων σε τουρνουά τζούνιορ (Γκέρη Ασένοβα, Ναταλία Τζούμπα, Μαριάννα Παπακωνσταντίνου στα 12ρια και Βάσια Μιχαλοπούλου, Κρίστυ Χριστοπούλου, Νάγια Παπαδοπούλου στα 10ρια), ανάδειξη Πρωταθλητών Πελοποννήσου Παναγιώτης Καρελάς, 16ρια, 2014), την παρθενική άνοδο της γυναικείας ομάδας στην Β΄ Εθνική κ.α. Είναι ο άνθρωπος που διέκρινε και καλλιέργησε το ταλέντο των Καλαματιανών αθλητριών Μαριάννα Παπακων/νου και Βάσιας Μιχαλοπούλου, οι οποίες μετρούν στις καλύτερες αθλήτριες στην Ελλάδα. Συνεργάζεται με το Κέντρο Προσχολικής Αγωγής "Λιλιπούπολη" και τα "Εκπαιδευτήρια Μπουγά", όπου διδάσκει σε παιδιά προσχολικής ηλικίας το καινοτόμο και πολύ επιτυχημένο πρόγραμμα Baby Tennis που ο ίδιος έφερε στην Ελλάδα. Τον Αύγουστο του 2019 επενδύει στην περιοχή και δημιουργεί με το Kalamata Tennis Garden το πρώτο ιδιωτικό tennis club με χωμάτινα γήπεδα υψηλών προδιαγραφών, καθώς και τα πρώτα γήπεδα αποκλειστικά για Baby & Mini Tennis.

Οι στόχοι με τον Σύλλογο Αντισφαίρισης Μεσσήνης είναι πρωτίστως η αύξηση της βάσης αθλουμένων, η οποία θα επιτευχθεί με την διεύρυνση των δραστηριοτήτων σε όλο τον δήμο της Μεσσήνης με αθλητικές εκδηλώσεις σε όλες τις δημοτικές ενότητες σε συνεργασία με τον Δήμο Μεσσήνης. Στον αγωνιστικό τομέα, ο πήχης που θέτει ο νέος τεχνικός διευθυντής είναι αρκετά υψηλός και δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Μεγάλη επιτυχία για το 2022 αποτελει η επιλογή της αθλήτριας του Συλλόγου Κρίστυ Χριστοπούλου (κόρη του Τεχνικού Χρίστου Χριστόπουλου) στην εθνική Ομάδα  Κ12.

chef Demetrios Pyliotis

+30 6989 685463

Αθλητικό Κέντρο Αγ. Νικολάου Μεσσήνης

Social Media

Search the website